Д-р Хаус завладява София с екзотична компания 27.05 | 18:08

На сцената с него ще се качи гватемалксата певица Габи Морено

От iNews.bg

Всестранно развитият талант Хю Лори, или ако предпочитате д-р Хаус, вече започна най-новото си турне, в което включи и България. Старт актьорът с музикален талант постави във Ванкувър, Канада, и до началото на юли ще обикаля из Щатите.

След кратка почивка го очакваме да стъпи на родна земя, за да промотира втория си албум Didn't It Rain. В София майсторът на превъплъщенията ще се представи в зала 1 на НДК в София на 11 юли.

Компания ще му прави талантливата гватемалска изпълнителка Габи Марено като част от The Copper Bottom Band. А ако името ѝ ви е непознато, трябва да отбележим, че това е голям пропуск, защото певицата е сред любимките на латино почитателите и може да се похвали с "Латино Грами" за най-добър изпълнител за миналата година.

Освен нея на Лори ще припява и друга гласовита дама. Това е соул певицата Джейн Макклейн. Тази интересна банда е подготвила страхотен репертоар от танго, джаз и блус.

"Надявам се, че хората ще правят всичко това, което би трябвало да правят. Да се смеят, да плачат, да танцуват и всякакви подобни неща... не искам представянето на албума да е просто рецитал. Искам да е драматично, романтично, забавно и вълнуващо – да бъде истинско Шоу!, сподели Лори наскоро пред канадската преса.

Най-четени