Да си кулинар е изкуство 11.01 | 17:35

Отскоро ще може да се възползвате от съветите на Люба

От Мартина Панайотова

Ако четете Kulinar.bg, няма как да не сте забелязали невероятните и най-разнообразни рецепти на Люба Грънчарова.

Ароматни печени зеленчуци, бяла риба в бекон, лучена супа, мъфини, сладки терлички и много други, приготвени и заснети от Люба ястия, ни карат да облизаваме устни всеки ден.

Имаме чудесна новина – от днес нататък Люба ще бъде полезна на кулинарния сайт не само с рецептите си, но и с богатия си кулинарен опит.

Това ще стане възможно благодарение на новата рубрика "Съветите на Люба", която стартира именно днес. Очаквайте незамените й съвети от първо лице всеки петък.

Междувременно, не пропускайте да се запознаете с нея...

Разкажи на читателите ни за себе си.

Родена съм в София. В семейството ми храната и отношението към нея беше на особена почит. Баба ми готвеше много добре. От дете проявявах интерес към готвенето и винаги, когато исках да помагам, ме поощряваха. Първата тетрадка с рецепти, лично диктувана от баба ми, започнах да водя на 14 години.

Имаш ли специално кулинарно образование?

По образование съм музикант, а готвенето ми е хоби.

Когато у нас не се намираха много кулинарни книги, както е сега, приятели ми носеха от чужбина кулинарни списания. Така започнах постепенно да навлизам и обогатявам познанията си и да научавам тънкостите на кулинарното изкуство.

Дълги години сътрудничех на вестници и списания в кулинарните рубрики.

Какво още споделя Люба може да научите от Kulinar.bg.



Водещи

Най-четени