Да си поп звезда не е толкова трудно! Ето доказателството 27.05 | 15:40

Певицата сподели, че се чувства удовлетворена от работата си

От Лазар Тодоров

Любимата на милиони фенове певица Тейлър Суйфт за пореден път доказа, че нищо не се получава наготово и че трудолюбието е формулата на успеха.

Певицата е носителка на 225 награди, сред които 7 награди Грами, 16 американски музикална награди, 34 Billboard Music Awards, една Brit награди и още много.

Тя е известна и с благотворителните организации и дарителски кампании, в които участва и с големите дарения, които прави.

Тайлър Суифт обича да пее и да е на сцената и да се раздава за публиката и въпреки уморителните турнета винаги е готова за ангажименти.

Изпълнителката на хита "Shake it off", каза в интервю за Radio 1, че обича изпълненията на живо и най-хубавото в турнетата е, че когато човек си тръгне от сцената напълно облян в пот, ужасно уморен и с болка в краката, тогава се чувства наистина удовлетворен от работата си.

25-годишната певица разказа още, че обича да се чувства заета и това я кара да лети от щастие.

До началото на 2015 година Тейлър Суифт е продала над 40 милиона албума. Нейните песни са изтегляни 130 милиона пъти. Всеки от албумите на Тейлър е продаден в поне 4- милионен тираж в Америка: Fearless (6.9 милиона), Taylor Swift (5.5 милиона), Speak Now (4.5 милиона), Red (4.1 милиона) и 1989 (4 милиона).

Водещи

Най-четени