Дами, вие сте на ход! Калин Врачански иска да създаде семейство 16.11 | 12:30

"Често съм усещал, че ми е време, но все пак съм се отказвал на финалната права"

От iNews.bg

"Всички искат любов, не вярвам на вълците единаци. Чувствам се готов за семейство. Често съм усещал, че ми е време, но все пак съм се отказвал на финалната права. Трябва да срещна точния човек.", сподели секс символът Калин Врачански пред bTV.

В момента актьорът няма официално обявена приятелка. Най-известната му такава е актрисата Силвия Борисова, с която се е събирал и разделял няколко пъти. Според клюките в момента Врачански има гадже, за което се знае, че е красива мистериозна блондинка, но той така и не е потвърдил информацията.

Актьорът коментира и професионалните си изяви. Той сподели, че ролята му на Квазимодо от постановката "Парижката света Богородица"е една от най-трудните за него.

"Тежко се издържа физически. Но се наслаждавам много на него. С Лилия Абаджиева стигнахме до есенцията на образа, начина на говорене, движение, душевността, която показва на сцената", добави още Врачански. Според Калин е трудно да се издържаш от актьорска игра у нас.

"Реклами, озвучаване и какво ли още не - без тези неща няма да мога, каза той. Искам да изиграя някоя дълбоко драматична роля. Мисля, че ми е време за такава.", завърши актьорът.

Най-четени