Даниел Крейг на път да постави изключителен Джеймс Бонд рекорд 04.04 | 18:17

Плюс ново „зад кулисите“ видео от „007 координати: Скайфол“

От Ивайло Коралски

Британската звезда Даниел Крейг си е поставил за цел да постави рекорд за най-дълго вселил се в кожата на Джейм Бонд актьор.

Към днешна дата в Лондон текат снимките на 23-тия пореден Джейм Бонд филм, носещ любопитното заглавие "007 координати: Скайфол".

"Скайфол” ще бъде третият пореден филм, в който Даниел Крейг ще се превъплъти в ролята на британския таен агент на МИ-6, като от MGM са подписали с родената в Честър звезда договор за участие в минимум още пет Бонд продукции.

Това автоматично ще го превърне в актьора с най-много централни участия в поредицата, задминавайки колоси от калибъра на Шон Конъри (6 участия) и Роджър Мур (7 участия).

Нещо повече, в споделеното по-долу "зад кулисите" видео Крейг разкрива, че няма никакво намерение да изоставя ролята на Бонд:

"Ще продължавам (да играя Бонд – бел.ред), докато те не ми кажат да спра", споделя Даниел Крейг. 

"007 координати: Скайфол" ще направи световната си премиера на 9 ноември 2012 година, а в главните роли освен британския актьор ще видим още особено любопитни имена, между които Ралф Файнс, Хавиер Барден, Джуди Денч, Саймън Ръсел Бийл, Наоми Харис и Беренис Марло.

Ще режисира големият Сам Мендес ("Американски прелести", "Снайперисти" и "Път към отмъщение").

Водещи

Най-четени