Два пъти правили черна магия на Катето Евро 07.04 | 16:30

Ясновидецът Роберто Методиев показа в ефир как се разваля проклятие

От iNews.bg

Катето Евро за пореден път прикова зрителите към екрана. Оказа се, че на актрисата два пъти ѝ е правена черна магия. Тя разказа, че преди време случайно разбрала за това, но тогава не отдала голямо внимание на случилото се и не усетила да е имало някаква промяна в начина ѝ на живот.

Според ясновидеца Роберто Методиев, който беше специален гост в предаването "Усещане за жена", през последните три години доста хора се занимават с черни магии, но той категорично отказва да го практикува.

"Когато правиш лоши неща, те задължително после се връщат при теб. А това, че не вярваш в черни магии, не означава, че те няма да те застигнат", беше категоричен гадателят на звездите.

Катето позволи на Роберто да ѝ направи ритуала восъколеене. Това е древен ритуал, използван още по времето на траките и спомага за премахване на негативната енергия.

Методиев разказа и за друг ритуал, който се практикува само у нас. За него са нужни определен брой свещи, интересното при него е, че при горенето свещите издават странни звучи и така издават дали има черна злокоба над нас. За да утвърди ефекта от восъколеенето, Роберто представи и епикризи на негова клиентка, която е подобрила значително здравословните си показатели, след като е преминала курс на лечение с восък.

Накрая той подари на Евро специален амулет, който пази от лоши сили, и билка за прогонване на лошата енергия от дома.

Разгледайте снимки от митичния ритуал в нашата галерия.

Водещи

Най-четени