Двама са вън от X Factor в края на първия голям концерт 21.10 | 23:40

Мирян се върна в шоуто, а Мария и Саня се разделиха с по един от своите таланти

От Пламена Вълчева

Големите концерти в X Factor вече започнаха и в битка се изправиха 5 момчета и 4 момичета. За изненада на зрителите един участник, който вярваше, че приключението X Factor за него е приключило, получи втори шанс. Мирян се присъедини към отбора на Мария Илиява и към момчетата.

Отборът на Мария Илиева се увеличи с един, но още същата вечер тя и Саня трябваше да се разделят с по един от своите таланти.

1417688

На първия голям концерт в пряк двубой се изправиха Момичетата на Саня - Невена, Люба, Кристина и Михаела, както и Момчетата на Мария - Траян, Станимир, Славин, Сабатин и Мирян. 

Борбата беше изключително оспорвана, но двама трябваше да напуснат шоуто. 

Мария Илиева трябваше да избира между Станимир и Сабатин и избра Сабатин да напусне шоуто. "Това не беше най-убедителното изпълнение на Саби, но той демонстрира, че е много различен и разпознаваем. Вярвам в твоя потенциал!", коментира Мария за изпълнението на Сабатин. 

Изборът за Саня беше много труден и тя реши, че не иска да й се наложи да решава между Михаела и Люба, затова се подчини на вота на публиката, която изгони Люба. 

"На Саня ще й е много трудно тази вечер!", каза Мария след изпълнението на Люба. 

Малко след изгонването на Люба от шоуто, във Facebook нейните фенове обединиха сили и създадоха страница в подкрепа на връщането й в X Factor. 

1417687

1417683

Водещи

Най-четени