Двойка ли са Башар Рахал и Яна Маринова? 17.09 | 19:00

В медиите се тиражира слухът, че двамата имат любовна афера

От iNews.bg

Напоследък жълти медии приписват връзка на актьорите Башар Рахал и Яна Маринова. Спекулацията тръгна от едно предаване, в което двамата заявиха че имат връзка, а любовта им пламнала от "едно танго", но там ставаше дума за роля.

Публикациите разгневиха Башар Рахал, който изпрати писмо до медиите, в което разяснява ситуацията. Написаното от актьора следва.

"Във връзка с появилите се публикации в медиите относно любовна връзка между мен и актрисата Яна Маринова, бих искал категорично да заявя, че тази информация не отговаря на истината и че двамата с Яна сме само добри приятели и дългогодишни колеги. Слуховете са породени от новите ни професионални ангажименти и промоционалната кампания около последния ни общ филм "11 а”.  

Подобни инсинуации и изопачаване на нашите думи не е професионално от страна на журналистите, но и в същото време нанася сериозни вреди на нашите близки и семейства. Призовавам професионалистите от медийните среди да градят историите си на реални факти, а не на жълти измислици и съм сигурен, че така ще привлекат повече лоялни читатели към изданията си."

Най-четени