Деби Хари намира процеса на стареене за "тежък" 24.05 | 17:25

Хари споменава в интервю на BBC, че съжалява, че няма деца

От Теодора Деянова

Като една от водещите знаменитости и секссимволи на своето време, Деби Хари успя да изгради световната си репутация и богатство от над 30 милиона долара с години на усилен труд и скандален начин на живот.

В интервю на BBC рок-певицата, която наближава 70-те, призна, че намира процеса на стареене за "тежък".

"С годините става все по-тежко. Опитвам се да давам най-доброто от себе си. Храня се здравословно, правя много упражнения и всички тези неща, които правят зависимите от наркотици, когато се възстановяват."

Хари наскоро призна, че в края на 80-те години на миналия век тя и приятеля ѝ Крис Стейн, китариста на рок бандата "Blondie”, са били наркозависими. По-късно и двамата се справят със зависимостта в специализирана болница.

Въпреки това, певицата не съжалява, дори се радва, че е изживяла младините си толкова пълноценно, но се смята за "идиот", че е мислела, че те няма да окажат влиянието си.

Като неомъжена жена Хари също така споменава в интервюто, че съжалява, че няма деца и че начинът ѝ на оцеляване не е включвал децата, което отличава живота ѝ от този на повечето хора.

Що се отнася до лукса, за певицата, чиято любима книга е "Война и мир" на Толстой, то в измеренията на живота на Деби той представлява безкраен запас от хартия и бои.

Дебора Хари е американска изпълнителка на пънк и поп рок. Известна е с това, че е вокал на една от първите ню уейв групи - Блонди. Освен с музикалните си умения, тя е известна и с играта си в много представления на Бродуей.



 

Водещи