Девет премиери на Наградите на БГ Радио 30.04 | 14:00

Церемонията ще бъде на 9 май

От iNews.bg

За поредна година церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио ще бъде на 9 май в Благоевград. За тези, които няма да успеят да се срещнат с любимите си звезди от родната музикална сцена, събитието ще бъде излъчено 2 дни по-късно в ефира на Нова ТВ.

Тази година ще видим повече от девет премиери на нови песни. Кои ще са те, ще разберем съвсем скоро. Заедно с новите мелодии обаче, ще прозвучат и най-добрите парчета за изминалата година.

Водещ на церемонията ще бъде изпълнителят Любо Киров, когото гледаме като жури в предаването "Големите надежди" по Нова ТВ. За доброто настроение на публиката пък ще се погрижат доказани имена като 100 Кила, Ангел и Моисей, Били Хлапето, Б.Т.Р., Графа, Дивна, победителката от втория X Factor Жана Бергендорф и Играта. Освен тях ще се представят още Камелия Тодорова, Криско, Лео, Маги Джанаварова, Мариана Попова, Мария Илиева, Невена, Печенката, Прея, Сантра, Сигнал, Соня Мембреньо, Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени, D2, Dexter, Pavell & Venci Venc’, VenZy. 

Водещи

Най-четени