Дейвид Бекъм – прекалено зает за Twitter 24.07 | 10:21

Не е тайна, че татуировките са друга голяма страст на футболиста

От Кремена Бедерева

Дейвид Бекъм няма намерение да се присъедини към социалната мрежа Twitter, защото бил прекалено зает и не разполагал с нужното време, за да отдаде нужното внимание на мрежата.

37-годишната футболна звезда, чиято съпруга Виктория е запален фен на Twitter, се разграничава от любимата си. За разлика от нея, той не е готов да си направи акаунт в социалната мрежа - все още.

Оказва се, че неговите фенове тръпнат от нетърпение да видят своя любимец в мрежата. При чат разговор покрай кампанията на Adidas, за който разбираме от Contactmusic, негови фенове го запитали директно кога най-сетне ще си направи профил в Twitter.

Дейвид обаче попарил мигновено техните надежди: "Ще трябва да изчакаме и да видим. Обичам да правя нещата правилно. Ще го направя, когато мога да се ангажирал с това".

Бекъм, който е баща на четири деца, и очевидно е доста зает мъж, все пак намира време за любимите си филми. "Харесвам много "Only Fools 'n' Horses" и американската версия на "The Office", споделя звездата.

Не е тайна, че татуировките са друга голяма страст на футболиста. Всеки може да забележи татусите по тялото му, но се оказва, че любимите му са тези, посветени на близките му.

Освен това Бекъм споделя, че много харесва сегашната си прическа, предвид факта, че често експериментира с най-различни причудливи фризури. Ако сте сред  феновете на футболиста и имате любима негова прическа от миналото, Бекъм може и да ви разочарова.

Най-добрата прическа, която е имал, е сегашната му, смята самият Дейвид. "Но винаги съм харесвал гола глава – удобна и лесна прическа е", признава звездата.

Водещи

Най-четени