Деми Мур на 50 11.11 | 14:35

Има три брака зад гърба си

От Кремена Бедерева

На 50 години става известната холивудска актриса Деми Мур. Последната година бе трудна за звездата - раздялата с Аштън Къчър, бракоразводният процес, последвалият след това нервен срив, съобщават световните агенции, цитиран от БТА.

Днес всяка стъпка на Деми Мур се следи внимателно от пресата, но тя  продължава уверено да крачи по червения килим и да се усмихва пред обективите: "Аз съм истински боец!" 

Деми Мур, с рождено име Деми Джийн Гайнс, е една от членовете на Брат пак, станали известни с филми за живота на младежи. Мур популярна след участието си през 80-те години на миналия век в няколко тийнейджърски ориентирани филма, а по-късно през 90-те години се превръща в една от най-известните актриси в  Холивуд.

Участвала е в 33 филма, сред които са "Неприлично  предложение", "Редник Джейн", "Алената буква", "Сега и преди",  "Ангелите на Чарли: Газ до дупка" и др. Нашумява с голата си снимка като бременна на корицата на списание през 1991 г.

През 1996 и 1997 г. на Деми Мур е присъдена антинаградата "Златна малинка" в категорията  за най-слаба актриса, а през 2003 г. - за най-лоша поддържаща  актриса.

Има три брака зад гърба си - с Фреди Мур, холивудската  звезда Брус Уилис и с Ащън Къчър. Майка е на 3 дъщери от Брус  Уилис - Румър, Скаут и Талула.

Водещи

Най-четени