Деми Мур отново е сама 11.12 | 08:31

Новото й гадже я зарязало, искал да се фокусира върху работата

От Филипа Тодева

2012 определено не е годината на Деми Мур. Въпреки че е на челно място в класациите за най-желана жена на средна възраст, актрисата очевидно не е толкова популярна в очите не на кой да е, а на собственото си ново гадже.

Тъй като 26-годишният търговец на предмети на изкуството Вито Шнабел я зарязал само след няколко месечна връзка, пише Daily Mail.

Според сайта, причината, която артдилърът изтъкнал, била, че искал да се фокусира върху работните си ангажименти и нямал време да се задълбочава във връзката си с актрисата.

Вито съобщил лично новината на Деми, която летяла специално, за да го види до Маями. 

"Вито работи сериозно и много се старае търговията му с предмети на изкуството да потръгне. За него звездите от шоубизнеса не са нищо повече от клиенти, не им придава особено значение. 

Той беше щастлив с Деми, но цялото медийно внимание му дойде малко повече и започна да се изнервя всеки път да го дебнат папараци, когато е с нея. Определено си е натоварващо и пречи на работата”, коментира негов приятел.

Сега остава само въпросът дали 50-годишната актриса ще осъзнае, че може би е дошло времето да потърси някой по-улегнал мъж, а не непременно наполовина по-млад от нея.

Или ще изпадне в депресия след раздялата както, когато скъса с Аштън Къчър, който също я заряза, само че заради по-младата Мила Кунис.

Водещи

Най-четени