Деми Мур се лекува в рехабилитационна клиника 06.02 | 08:52

Актрисата се бори с анорексия и пристрастяване към медикаменти

От Олга Андреева

След физическия и емоционален срив, който вкара Деми Мур в болница, сега актрисата е взела решение да се лекува в клиника за рехабилитация.

Изглежда проблемът, който я застави да потърси спешна помощ след припадък миналия месец, не е толкова незначителен.

Мур вече е влязла в рехабилитационна клиника за лечение на наркомании в Сънданс, Юта, в която се лекуват доста знаменитости, съобщи американският телевизионен канал Е!

Сгушена насред Скалистите планини, клиниката е една от любимите на известните личности, които искат да се възстановят след пристрастяване към наркотици и алкохол.

Информацията сочи, че самата Мур се бори с анорексия и пристрастяване към медикаменти.

Сривът от януари е стреснал семейството й, включително двамата й вече бивши мъже – Брус Уилис и Аштън Къчър, които са настояли тя да се лекува.

Парадоксалното е, че именно аферата с изневярата на Аштън и последвалата раздяла доведе до психическия и здравословен срив при 49-годишната актриса. В месеците след раздялата тя изглеждаше все по-слаба и немощна. Явно начинът, по който се е опитвала да се справи със стреса обаче, не е бил успешен.

Деми ще остане за известен период в клиниката за рехабилитация, където говори само с малка група от хора.

Това не е първият път, в който актрисата влиза в подобна клиника. Преди време тя прекара две седмици в рехабилитационна клиника, за да лекува зависимостта си от кокаин.

Водещи