Деми Мур се натиска с мистериозен младок (СНИМКИ) 03.01 | 11:39

Актрисата замени Аштън Къчър с татуиран симпатяга

От Ивайло Коралски

Ясно е, че холивудската актриса Деми Мур има афинитет към младите господа. Все пак всички мислеха, че след несполучливия ѝ брак с Аштън Къчър тя ще се преориентира към по-зрели представители на силния пол. Звездата обаче няма никакво намерение да търси сигурност, а за пореден път се отдаде на порива на емоциите. Последното ѝ завоевание е приблизително на възрастта на бившия ѝ, а дали авантюрата им ще е по-продължителна, времето ще покаже.

Двойката беше изловена от папараци по време на почивка на една от най-популярните дестинации в Мексико – морския курорт Тулум. Според New York Post новият любим на актрисата се казва Шон и е в музикалния бизнес. Както се вижда, той е изрисуван с куп татуировки, с което се превръща в атракция на плажа. Деми обаче няма повод за притеснение, че някоя млада красавица ще ѝ го отмъкне, защото продължава да изглежда ослепително и на 51.

Припомняме, че неотдавна Деми Мур официално сложи край на брака си с Аштън Къчър. Макар че раздялата им се проточи, през ноември 2013 г. двамата официално подписаха документите за развода си. В момента актьорът е щастливо обвързан с Мила Кунис.

Най-четени