Деми Мур ще разкрие всичко за Аштън 29.09 | 16:25

Актрисата е на път да сложи край на мълчанието си

От Олга Андреева

Деми Мур се държа изключително дискретно след раздялата си с Аштън Къчър миналата есен, за която се говори, че е в резултат на неговата изневяра, но сега актрисата изглежда смята, че е дошъл моментът да разкрие истината.

Може би задълбочаващата се връзка на бившия ѝ любим с Мила Кунис я е подразнила, или причината се крие другаде, но Деми е все по-склонна да разкаже подробности около раздялата, уверен е източник пред сп. Grazia.

Мур и Къчър бяха холивудската златна двойка в продължение на години, въпреки разликата от 15 години, но миналата година те изненадващо обявиха края на брака си, след като се появи информация, че Аштън е отпразнувал шестата им годишнина с друга.

В началото на годината Деми се срина емоционално и физически и се наложи да се лекува в клиника. После се появи информация, че е развалила отношенията си с дъщерите си, но така или иначе запази достойно мълчание за края на брака си. Тя обаче все още не се е възстановила и продължава да се подлага на хипноза срещу 1500 долара на час.

Междувременно отношенията между Аштън и Мила се задълбочават и изглежда дори се обмисля идеята за брак. Официално бракът на актьора с Деми не е разтрогнат, но според източници на RadarOnline на практика такъв не съществува, тъй като символичната церемония по обичаите на кабала през 2005 г. няма юридическа стойност.

Водещи

Най-четени