Денис Родман аха да си покаже достойнството в ефир 02.04 | 11:35

Баскетболистът се опита да предизвика участниците в “Къртицата”

От Микаела Мохарамян

Денис Родман прекара последния си ден в родното шоу "Къртицата”, всявайки смут и предизвиквайки останалите участници. В резултат той успя да си "спечели” всеобщата неприязън.

Цял ден се сипеха тонове обиди от устата на баскетболиста, но постепенно темата премина към мъжкото достойство на мистър Родман. Представяте ли си - преспал е с Мадона, Кармен Електра и още близо 2000 красавици от цял свят! Брей, брей! Две хиляди, да, ама Митьо Пищова не може да бие с неговите близо 4000 "женички”.

Любо провокира Родман с изказването, че няма шанс да спи с която и да е жена от предаването. В отговор американецът предложи да си сравнят достойствата, за да победи достойно и без съмнения. "Хайде бе, малоумник (motherfucker), нали е шоу?”, обърна се той към Любо.

Продължаваме с арогантното държание на Денис Родман, този път насочено към нежните същества: "Размърдай си белия задник и свърши нещо! Знаеш ли, миличка, дори теб не бих те върнал!”, заканващо изкрещя на Рут, която му отвърна, че не би го докоснала дори с пръчка, защото мирише ужасно.

Последва предложение, отправено към Миглена - да спи с Родман, за да стане известна. Горкото момиче не знаеше дори как да реагира, затова Любо приключи темата с думите: "Само това ли можеш? - "Ако излезеш с мен, ще те направя известна” - много тъпо.”

Водещи

Най-четени