Деси Цонева бясна на бившия Янчо Таков 29.05 | 11:54

Водещата няма да му дава да вижда детето си

От iNews.bg

Телевизионната водеща Деси Цонева разказа за проблемите си с бившия любим Янчо Таков-младши. След куп семейни перипетии двамата се разведоха преди време, а сега разочарованата жена е категорична, че ще му позволи да види детето си, "когато си направи тест за определяне на субстанции".

"Янчо Таков-младши не ми вдигаше телефона, когато му се обадих, за да го питам къде и синът ни. Разбрах, че го е завел на рожден ден на Тодор Славков. Бяхме в Бояна в заведение и баща ми се вбеси и каза, че с полиция ще отиде там”, разказа за последната случка Цонева.

Цонева добави, че на другия ден бившият ѝ съпруг е завел детето на детска градина и го оставил там, а тя си го прибрала после.

"Промених собствения си живот заради Янчо, но и това не се оказа достатъчно. Имам си и аз пороци, но когато детето ми е с мен, е различно. Сега отношенията ни не са добри. Ако Янчо не се държи добре и не се промени, няма да вижда детето.

Събирам доказателства от свидетели и обсъждам с адвокати да заведа дело, за да не го вижда повече изобщо. В момента няма да му давам детето. И това ще е така до момента, в който той не си направи тест за определени субстанции, а резултатът е негативен”, каза още Цонева пред TV7.

Водещи

Най-четени