Деси Цонева повежда битка за родителски права 21.05 | 07:23

Иска пълно попечителство

От Беатрис Николoва

Деси Цонева, дъщерята на тв водещия Димитър Цонев, преживя истинска драма, като два дена не знаеше къде е синът й. През това време 4-годишният Янчо Таков е бил при баща си Янчо Таков, но той не е отговарял на телефонните обаждания.

Заради тази случка Цонева вероятно ще се свърже с адвокат, тъй като иска изцяло да вземе родителските права за сина си Янчо Таков-трети. Това означава, че бившият съпруг повече няма да има право да взема детето.

Реално след развода им през 2011 г. съдът присъжда родителските права на Цонева. Оттогава детето живее при майка си, а Таков го вижда всеки път, когато има възможност, и се грижи за него два пъти в месеца. Според някои медии през уикенда той отново взел детето и отишъл с него на купона по случай рождения ден на Тодор Славков. След това е возил сина си пиян в автомобила си, пише в. "24 часа".

"Детето сега е при мен, но е истина, че два дни не знаех къде се намира", каза Цонева. От няколко месеца тя и синът Янчо живеят в къщата на Димитър и Мариана Цоневи. Те помагат в грижите за детето, когато дъщеря им подготвя рубриката си "Жените говорят" по Тв 7.

Водещи

Най-четени