Десислава се връща към попфолка 16.03 | 10:29

Скоро излиза неин дует с Тони Стораро, уверява, че със Софи Маринова нямат конфликт

От Олга Андреева

След разочарованието от "Евровизия”, където въпреки големите очаквания да победи, в крайна сметка остана трета, сега Десислава заяви, че отново се връща към попфолка.

Изглежда неуспехът на поп парчето й "Love Is Alive” е убедило певицата да се откаже от идеята да се отклони от попфолк вълната. Тя дори се опита да се представя под нов псевдоним в публичното пространство, DESS, с който искаше да се изявява в поп проектите си.

Сега обаче тя се връща към попфолка с дует с Тони Стораро, както съобщи в сутрешния блок на bTV. Предстои да излезе и дует с ганаеца Нана, който много отдавна е готов, но все още се оформят негови документи, за да може да дойде в България.

Десислава сама заяви, че не е готова да се ориентира в някакъв конкретен стил, така че може би ще следва търсенията на публиката.

За информациите в медиите, че е жестоко скарана с колежката си Софи Маринова, която ще представи България на "Евровизия” в Баку, Десислава заяви, че няма нищо вярно и, че двете нямат никакъв конфликт.

Русокосата красавица по-скоро изрази недоумение от оценките на членовете на комисията на "Евровизия”, които през ноември миналата година и през този януари й дават все най-висока оценка (12 точки), а през февруари, на финала, необяснимо защо й дават едва 5 точки.

За да се отърси от негативните емоции покрай загубата в конкурса, а и за да отпразнува рождения си ден, веднага след песенния конкурс заминава за десетина дни в чужбина. Сега твърди, че е заредена с нови сили и се готви за нови хитове.

Водещи

Най-четени