Деян Донков: Умрях за няколко минути 29.06 | 19:00

„Добре, че баба ми ме намери“

От iNews.bg

Актьорът Деян Донков е с буен нрав, който е имал още от дете. Правил е не една и две бели, които понякога са го наранявали (физически) сериозно.

"Бях много буйно и палаво дете, чак веднъж бях умрял. Паднах с главата надолу в една варница, дупка с негасена вар. Бил съм в безсъзнание и баба ми чула, че нещо пада, и случайно ме е намерила. Видяла само краката ми да стърчат от варницата. После се събудих в болницата. Не знам каква би била съдбата ми, ако баба ми не беше кметица. Единственият телефон беше вкъщи, такъв, от старите - с врътка", разказва актьорът в интервю за в. "Преса".

Деян открехна и завесата около предстоящите си професионални ангажименти. Той заяви, че с половинката му Радина Кърджилова ще участват в едни и същи проекти, но не се знае още дали персонажите им ще имат нещо общо.

Донков беше откровен и сподели, че не пази статуетките и отличията си, но е категоричен, че те са важни за него.

"Единия "Аскеер" го подарих на Асето - Анастасия Ингилизова, майката на сина ми, тя ми е страшно добър приятел и един от най-добрите. Е, не са захвърлени на произвола, просто са на различни места.

Няма човек, който да не се радва на признание в каквато и да било насока. Лошото е, че с това не ти се вдига цената в България и не ставаш по-специален, а би трябвало да е така. Както е при "Оскар"-ите - вземаш един и после не може да подпишеш договор под еди-каква си сума", коментира той българските театрални и филмови награди.

Актьорът не проговори за евентуалната бременност на Радина. Припомняме ви, че преди дни папараците на "Поверително от NL” заснеха актрисата с наедряло коремче. Самата Кърджилова коментира слуха, като заяви, че просто е преяла.

Водещи

Най-четени