Деян Донков призна: Удрял съм Радина 20.05 | 20:59

Актрисата е на успокоителни заради агресията му

От Елена Кирилова

Актьорът Деян Донков призна в "Къртицата", че е удрял шамар на Радина Кърджилова в моменти, в които тя била "безобразно пияна”.

По думите му е имало случаи, в които тя е била под влияние на алкохол и той й е удрял шамар, за да я свести. Освен това я е хващал за косата, когато тя била в подобно състояние.

От своя страна, актрисата в момента е на успокоителни заради случилото се в шоуто снощи.

Актрисата е поискала засилена охрана в рамките на продукцията, защото се чувства застрашена. Тя е потърсила помощ от екипа на шоуто, тъй като била изключително притеснена от действията на Донков, която е хванал за косата в леглото и започнал да я скубе.

По думите на певицата Рут Колева, която също е в шоуто, Радина Кърджилова я извикала, защото се притеснявала и се страхувала, че Донков може да стане много агресивен.

На въпрос на екипа дали е изплашена, Радина попита дали разговорът с екипа се записва и ще бъде излъчен. От своя страна, при своя разговор с главния редактор на "Къртицата”, Донков попита дали записът от моментите, в които той проявява агресия към приятелката си, могат да не бъдат излъчвани.

По думите на бащата на Радина, подобни неща се случват във всяко семейство, а Радина и Деян са влезли в нещо като продължение на ролите си в театъра, които били "убийствено тежки”.

Пред жените в шоуто актрисата призна, че много обича Донков, но понякога се чувства абсолютно безсилна пред него и това жестоко я измъчва.

Водещи

Най-четени