Джаред Лето идва със специални изисквания за гримьорна 24.06 | 16:00

30 Seconds to Mars готвят двучасово шоу и много изненади за феновете си

От Пламена Вълчева

30 Seconds to Mars идват в България, за да отвеят феновете си с повече от два часа шоу. Те подготвят много изненади, сред които 50 килограма конфети и над 100 надуваеми топки за концерта си в рамките на фестивала "Sofia Rocks", съобщиха организаторите.

Музикалното събитие ще се състои на 6 юли на стадион "Академик". Носителят на "Оскар" и фронтмен на групата Джаред Лето ще пристигне в София с екип от 30 души, включително собствен фризьор, барист/специалист по приготвяне на кафе - бел. ред./ и личен треньор. Лето има специални изисквания за гримьорната в бекстейджа на рок събитието - да бъде разделена на две стаи, като едната е изцяло черна, а другата - бяла. 

Температурата в черната стая трябва да бъде точно 26 градуса, а в бялата стая тя не трябва да надвишава 16 градуса. Оборудването за бялата стая е задължителният за Лето фрешбар и плот, отрупан с прясно откъснати плодове и зеленчуци, подбрани от местни производители. Обзавеждането за черната стая трябва да съдържа голямо легло king size, покрито с черни завивки и обгърнато от пълен мрак и с шумоизолация, разкриват организаторите.

За концерта е изградено 10-метрово удължение на сцената, което ще доближи звездата до почитателите най-отпред. Надуваемите топки ще бъдат хвърлени сред публиката по време на песента "Up in the Air".
Общо шест групи ще се включат в тазгодишното издание на "Sofia Rocks". Изпълненията на хедлайнерите - 30 Seconds to Mars и The Offsprings ще продължат поне по 100 минути.

The Offsprings ще изпълни най-успешния си албум - "Smash", с който отбелязва своята 20-годишнина, както и останалите си най-големи хитове, допълва БТА. 

Останалите участници на фестивала са Skillet, Mando Diao, Alcest и Osssy. Цените на билетите са 90 и 110 лева.

Водещи

Най-четени