Джаро се прояви! Гонят го от "Под прикритие" 07.01 | 21:30

Но защо?

От Кремена Бедерева

Броени дни остават до началото на най-култовия сериал у нас - "Под прикритие". Зрителите тръпнат в очакване до 19 януари, когато ще разберат какво ще се случи с Джаро, Иво Андонов и компания. Но дали изненадите, които ни очакват, ще се окажат приятни?

Според запознати - не съвсем. Мистерия витае около един от най-емблематичните герои в сериала. Актьорът Михаил Билалов, който се въплътява в ролята на Джаро, май има намерение да не се появява толкова често на екран. Чаровникът се слави с голямата си уста, което не се нрави особено на сценаристите и плановете за него не са обнадеждаващи. Не стига това, ами самият Билалов призна, че не е особено щастлив от случващото се по-нататък в сериала.

"Силно вярвам, че героят ми няма да доживее внучета, след като мистериозно се сдобих с дъщеря! Не за друго, а защото сериалът вече ще отиде в друг жанр, който аз не харесвам”, злобно коментира актьорът.

Дали това ще накара сценаристите да преосмислят бъдещето участие на Джаро в "Под прикритие", или нещата ще се разминат, подобно на случилото се с Куката, остава да разберем.

Водещи

Най-четени