Джеймс Франко се оправда за "Оскар"-ите 02.04 | 09:47

Зрители го обвиняват, че е бил дрогиран по време на церемонията

От Олга Андреева

Актьорът Джеймс Франко отвърна на множеството критики, отправени към него от зрители на церемонията по връчването на "Оскар"-ите, съобщава CNN

Като водещ на церемонията той беше обвинен, че не се е отнесъл сериозно към задачата си и е бил под влиянието на наркотици.

"Хората казаха, че не съм бил на себе си. Мислех върху това и май открих причината. Много я обичам, обаче Ан Хатауей е твърде енергична. Дори Тасманийският дявол ще изглежда като надрусан до нея. Тя наистина има адски много енергия", заяви Франко в шоуто на Дейвид Летерман. 

"Може би просто съм бил уморен. Наистина дадох всичко от себе си и си казвах репликите възможно най-добре", обяснява сериозно актьорът и признава, че никога не е мислел, че ще бъде водещ на церемонията.

"Не беше едно от нещата, които планирах да правя, което не значи, че не ми пукаше, напротив. Обаче много хора ми казваха, че тези награди са остарели, на никого не му пука за тях и са в края на целия сезон, така че нямат значение. Да, обаче, изведнъж се оказа, че аз не съм водил така добре церемонията и на хората рязко започна да им пука за нея".

 

Водещи

Най-четени