Джейсън Стейтъм се плацика гол край Варна 20.08 | 10:05

...и хиляди женски сърца пърхат

От Мартина Панайотова

Малко преди началото на снимките на "Непобедимите 3" в България двама от основните актьори – ­ Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс, решиха да съберат тен на Черноморието. Те отидоха на плаж на "Ривиера" до Варна и макар че се опитаха да не бият на очи, веднага бяха забелязани от свои фенове. Някои от тях дори успяха да се снимат с любимците си и да им вземат автограф.

Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс пристигнаха във Варна в неделя късно през нощта. Те са били настанени инкогнито в хотел "Империал", припомня в. "Монитор".

Вчера започна и първият снимачен ден на "Непобедимите 3" край корабостроителния завод "Булярд" във Варна.

Заради Слай, Стейтъм и Снайпс от екипа на холивудската суперпродукция са забранили на статистите да внасят телефони, камери и всякакви заснемащи устройства. Всички, които влизат на снимачната площадка, се проверяват щателно.

На място е изграден декор, който трябва да наподобява пейзажи от Сомалия. За целта още от ранни зори на територията на завода пристигнаха автобуси с африканци. Статистите са подбрани основно сред тъмнокожи студенти у нас. Те ще бъдат охраната на сомалийски мафиот, чиято роля се изпълнява от Уесли Снайпс. Поне 500 души са били на снимачната площадка.

Тези дни се очаква в морската ни столица да пристигнат и останалите звезди от "Непобедимите 3”. Снимките във Варна ще продължат до средата на следващата седмица.



Най-четени