Джейсън Стейтъм ще става шпионин 24.10 | 08:13

Той ще си партнира с Мелиса Маккарти в шпионската комедия "Сюзън Купър"

От Цанка Донкова

Известният американски актьор Джейсън Стейтъм е получил предложение да изпълни една от главните роли в шпионската комедия "Сюзън Купър", съобщи Deadline.

Актриса Мелиса Маккарти, която бе номинирана за "Оскар" за най-добра поддържаща роля, ще се превъплъти в образа на главната героиня. Тя ще е таен агент, нещо като Джеймс Бонд в пола. Ако споразумението между създателите на филма и Джейсън Стейтъм бъде постигнато, той ще изпълни ролята на шпионин, работещ за същата организация, за която и героинята на Маккарти, допълва БТА.

Режисьор на филма ще е Пол Фейг. Мелиса Маккарти не за пръв път работи под режисурата на Фейг. Двамата заснеха "Нежна полиция" от 2013 година, в който участва и Сандра Бълок, а също романтичната комедия "Шаферки" от 2011 година. Двете ленти се оказаха много успешни. При бюджет от 32,5 милиона долара "Шаферки" донесе приходи от продажбата на билети в размер на над 288 милиона долара. А "Нежна полиция" с бюджет от 43 милиона долара реализира постъпления от 228 милиона долара.

Стейтъм сега се снима във филма "Непобедимите 3".

Водещи

Най-четени