Дженифър Лопес с гаджето и дъщеря си на модно ревю 02.10 | 16:57

Малката Ема показа тоалет и чантичка на Chanel

От Олга Андреева

Дженифър Лопес посети модното ревю на Chanel от Седмицата на модата в Париж заедно с гаджето си Каспър Смарт и 4-годишната си дъщеричка Ема.

Първият ред на ревютата на Chanel винаги е зает от знаменитости и колекцията пролет/лято 2013 на Карл Лагерфелд не направи изключение.

Кание Уест, модният фотограф Патрик Демаршелие и Дженифър с гаджето си и малката си дъщеря бяха само част от звездния списък, съобщи Instyle.co.uk.

Джей Ло заложи на малка бяла рокля на известната марка и сексапилно изрязани остри обувки. Следвайки стъпките на майка си, 4-годишната Ема беше стилно издържана в розова рокличка на Chanel, допълнена от маркова детска чантичка, за която биха ѝ завидели хиляди жени.

Изглежда отношенията между Каспър и Дженифър се задълбочават все повече, макар че самата тя заяви, че в началото всичко е тръгнало случайно.

"Не беше нещо, което търсех, но той е много умен и разбран и нещата просто се случиха естествено. Имах навика да си падам по лоши момчета, но осъзнах, че това не е печелившата формула", сподели тя пред Look.

Дженифър е убедена, че новата ѝ връзка не вреди на отношенията ѝ с бившия ѝ съпруг, Марк Антъни, а напротив – двамата са останали много добри приятели. 

Водещи

Най-четени