Дженифър Лорънс мечтае да играе Бриджит Джоунс 29.03 | 08:05

Актрисата не е готова да замени Рене Зелуегър

От Елена Кирилова

Дженифър Лорънс би се радвала да играе ролята на Бриджит Джоунс, защото никога не се отегчава, когато гледа романтичните филми, посветени на героинята.

Актрисата от "Игрите на глада" твърди, че обожава и двете части на комедията, в които главната роля бе поверена на Рене Зелуегър, съобщава Contactmusic.

"Винаги съм искала да изиграя Бриджит Джоунс. Иска ми се филмите да не бяха заснети, така че да мога аз да се включа в тях", коментира Лорънс.

Звездата обясни, че двете ленти я изпълват с носталгия, въпреки че никога не е живяла в Англия.

Фактът, че не скучае, докато гледа историите за Бриджит Джоунс, не кара Лорънс да мечтае да замени Рене Зелуегър, тъй като смята, че актрисата се справя чудесно с ролята.

През последните години Дженифър започна да жъне успехи в областта на киното, а днес не спира да получава сценарии и покани за участия във филми. Тя обаче продължава да търси "добри режисьори и качествени истории".

След като приключи снимките на "Игрите на глада", в който изигра главната роля и се превъплъти в героинята Катнис Евърдийн, звездата подписа договор за участие в лентите "The Silver Playbook” и "Serena”.

Водещи

Най-четени