Дженифър иска предбрачен договор 17.08 | 08:47

Актрисата обяви годежа си с Джъстин Теру преди дни

От Олга Андреева

Дали за да защити авоарите си, или заради горчивия си опит с мъжете, но Дженифър Анистън е твърдо решена да не сключва брак, без да е подписала предбрачно споразумение.

Актрисата обяви преди седмица, че вече официално е сгодена за приятеля си Джъстин Теру. Неин приятел обаче е заявил пред в. Daily Star, че Джен няма да мине под венчилото без с Теру да са оформили черно на бяло отношенията си.

"Джен се вълнува ужасно, че ще се жени, но няма да остави нищо на случайността. Иска да бъде сигурна, че парите ѝ ще бъдат защитени, особено като се има предвид досегашният ѝ опит с мъжете", коментира запознатият източник.

Тези дни пък бащата на актрисата хвърли смут с изказването, че не знаел нищо за годежа, след като той вече беше оповестен официално.

Впоследствие говорителят на Анистън уточни, че всъщност Джон Анистън много добре знаел за годежа, но от страх да не издаде нещо, се правел, че не знае, отбелязва DigitalSpy.co.uk.

Брад Пит пък се обадил на бившата си половинка, за да я поздрави за развитието на любовните ѝ отношения, след като тя години наред страдаше по него, след като я изостави заради Анджелина Джоли. 

Водещи

Най-четени