Джесика Симпсън пак мина под венчилото 07.07 | 07:07

Блондинката се омъжи за бащата на детето си

От iNews.bg

Американската певица и актриса Джесика Симпсън тези дни има сериозен повод да почерпи. Очарователната блондинка мина под венчилото с любимия си – състезателя по американски футбол Ерик Джонсън. Двамата са заедно вече от четири години и имат две деца, но чак сега решиха да сложат заветния подпис.

Двойката събра роднини и приятели в ранчото си Сан Исидро в Санта Барбара, Калифорния. И макар да не са си поставяли за цел да правят особено пищно тържество, броят на гостите не беше никак малък – 250, сред които много знаменитости.

Джесика и Ерик се сгодиха още през ноември 2010 г., шест месеца след като започнаха да излизат. Първото им дете – дъщеричка, се роди през 2012 г., а година след това се сдобиха и с наследник. За тях на сватбата бяха отредени специални роли – Максуел бе сред малките шаферки, а Емс носеше пръстените.

Всъщност заставането пред олтара не е нещо ново за двамата. Блондинката вече има опит в това отношение с Ник Лачи от далечната 2002 г. Спортистът пък бе женен за стилистката Кери Джонсън, с която си казаха "Да" през 2005 г., напомня БТА.

Водещи

Най-четени