Джийсън Брад Люис за малко да бъде смазан от бой, заради грешен sms 03.12 | 18:16

Люта война се води между певеца и гаджето на Русата Златка

От Цанка Донкова

Джийсън Брад Люис и ММА борецът Георги Валентинов водят явна война. Това става най-вече заради лютите скандали, които се разиграха в Къщата на Big Brother All Stars между Люис и гаджето на боеца – Русата Златка.

На Георги Валентинов въобще не му е харесало да се държат непристойно с половинката му и реакцията му не закъсня. Той заплаши Люис със саморазправа.

Явно предупреждението е дало ефект, след като ексцентричният певец побърза да се извини за поведението си. Той е изпратил тактичен SMS до Валентинов, в който се оправдава с участието си в риалити шоу.

Пълният текст на съобщението гласи:

"Здравей, Георги! Пиша ти това писмо, за да ти напомня, че това, в което участваме, е предаване, и най-вече – игра! Никой нищо не е направил умишлено и с цел вреда. Реших да ти пиша, защото в мрежата се пишат какви ли не неща. Благодаря, и успех на Златка! ", гласи SMS-ът на Джийсън до Георги Валентинов, пише Pik.bg.

Въпреки това се появиха доста подозрения около достоверността на съобщението. Най-смелите теории гласят, че има роднинска връзка между двамата, а мнимата им кавга е за да се вдигне популярността на Русата Златка.

Водещи

Най-четени