Джим Кери ще играе в "Kick-Ass 2"? 22.08 | 07:39

Universal Pictures е готова да даде на актьора забавна поддържаща роля

От Елена Кирилова

Джим Кери може да се включи в лентата "Kick-Ass 2”, съобщава NME.com.

Американското студио Universal Pictures иска актьорът да получи поддържаща роля в продължението на екшън комедията, която излезе през 2010 г.

Според Deadline за Кери е предвидена ролята на героя The Colonel, който помага за "съживяването” на отбора невероятни супергерои.

Актьорът е един от известните фенове на продукцията и се смята, че с радост би приел предложението да се включи във втората част. Въпреки това новината не е официално потвърдена от негов представител или от самото студио.

Първата част на "Kick-Ass” разказва историята на обикновен тийнейджър (Арън Джонсън), който се превръща в истински супергерои, наречен Kick-Ass.

Филмът е адаптация на серия комикси, носещи същото име, но не успя да пожъне огромен успех в световния боксофис.

Продължението, което ще носи пълното име "Kick-Ass 2: Balls To The Wall” ще бъде заснето в Торонто и Лондон, като снимките ще започнат през септември тази година. Лентата ще излезе официално по кината през 2013 г.

Актьорите Клое Мориц, Никълъс Кейдж и Кристовър Минц-Плейс ще се завърнат в старите си роли, познати от първия филм. Продукцията има нов режисьор в лицето на Джеф Уадлоу, докато предишният, Матю Вогън, ще се впусне в авантюрата да бъде продуцент.

Водещи

Най-четени