Джо Пеши съди филмови босове за 3 млн. долара 28.07 | 12:01

Отметнали се от договора за участие на актьора във филм за Готи

От Олга Андреева

Американският актьор Джо Пеши ще съди продуцентите на предстоящия биографичен филм за фамилията Готи за 3 милиона долара, след като е бил отстранен от лентата.

Звездата от "Добри момчета" е имал подписан договор да играе Анджело Руджиеро, който осъществява нарежданията на боса Джон Готи, глава на криминалната фамилия Гамбино, в чийто образ ще се превъплъти Джон Траволта, съобщи imdb.com.

Пеши се е съгласил на изгодната сделка и твърди, че е бил уверен, че ще играе главната роля във филма, заради която дори наддал близо 14 кг.

Според документи, попълнени в съда в Лос Анджелис вчера обаче се оказва, че продуцентите са се отказали от споразумението Джо да играе в лентата.

По думите на актьора босовете са му предложили 1 милион долара, за да изиграе по-второстепенна роля. Той обаче настоява да му бъде платена обещаната предплата, заедно с нанесените щети.

От филмовото студио Fiore Films, което стои зад реализацията на филма, твърдят, че Пеши сам се е оттеглил от проекта, след като е научил, че първоначално избраният режисьор се отказва.

Адвокатите на актьора отричат твърденията.

Водещи

Най-четени