Джови се завтече от Лондон към Ню Йорк, за да помага 01.11 | 17:17

Билетите за концерта на рок бандата се разграбват като топъл хляб

От Мартина Панайотова

След опустошителната буря на източния бряг на САЩ тези дни пред Джон Бон Джови нямаше друга опция, освен да прекрати промо визитата си в Европа и да отлети за Ню Йорк с първия възможен полет.

Фронтменът споделя: "Аз наистина трябва да се прибера вкъщи по най-бързия начин, особено след телефонния разговор със съпругата ми и децата, които са блокирани в Ню Йорк.

Трябва да съм там с моите хора сега. Безкрайно съм благодарен за това, че семейството ми е живо и здраво. Няма електричество, вода, опустошението е наистина огромно. Президентът е в моя роден град Ню Джърси, заради огромните щети. Истински Армагедон. Там, където с децата ходим на сърф в момента къщите са сринати до основи.”

Любимият син на Ню Джърси – Джон се прибира вкъщи, за да се включи активно в разчистването на града и основно за мобилизирането на собствения му благотворителен ресторант.

Той иска да участва в безпрецедентната акция по оказване на подкрепа на хората останали без дом след разрушенията. Фондацията Джон Бон Джови помага с изхранването на жертвите на ужасната буря, заличила по-голямата част от къщите в района.

"Аз много държа на фондацията си Soul Foundation и на ресторанта Soul Kitchen, на който много хора разчитат за своята прехрана. Трябва да се върна, за да намеря начин той да заработи отново, да подсигуря генератори и изобщо да го съживя. В нашия град ние се грижим един за друг.”, добавя Джон.

Вчера официално бе обявено, че групата на Джон Bon Jovi ще изнесе концерт в България през май 2013 година.

Организаторите съобщиха, че предварителните продажби на билети за събитието в София отбелязаха рекорд в историята на билетната компания Ивентим.

Скоростта на закупуване на билети за концерта на 14 май 2013 г. на Стадион Васил Левски, задмина дори тази на продажбата на билети за концерта на легендарната рок група AC/DC през 2010 г.

Най-търсени от феновете бяха билетите за Диамантения кръг, които са за зоната, разположена точно в сърцето на самата сцена. Промо билетите – 100 на брой - които бяха пуснати на промоционална цена от 179 лв. свършиха още 5 минути след старта на продажбите.

Бързо след това се изчерпаха и промо билетите за останалите ценови категории. Малки количества промо билети останаха единствено за зоните Промо Седящи Сребро и Промо Седящи Бронз.



Водещи

Най-четени