Джони Деп е на 50 09.06 | 17:59

Да са му честити

От Ивайло Коралски

Джони Деп навършва 50 години днес и за него този рожден ден съвпада с 30-годишнината от първата му изява като киноактьор в "Кошмари на Елм стрийт", съобщи Hello.

През кариерата си Джони Деп влизаше в новинарските заглавия не само с незабравимите роли от филми като "Карибски пирати", "Едуард ножиците", "Чарли и шоколадовата фабрика", "Суини Тод: Бръснарят демон от "Флинт стрийт", но и с любовните си връзки с известни красавици. 

Той се сгодява за Уинона Райдър през 1990 г., от 1994 г. до 1998 г. има връзка с британския супермодел Кейт Мос, след това се влюбва във френската актриса Ванеса Паради, която му ражда две деца. Разделят се през 2012 г. заради Амбър Хърд.

Отговор на въпроса, какво прави Джони Деп толкова неустоим, се опита да намери сп. "Пийпъл", като се обърна към негови екранни партньорки. 

"Той е много забавен - каза Анджелина Джоли, която се снима с Джони Деп в "Туристът". - Често спирахме снимките, защото избухвахме в смях. Той е непохватен и събужда непохватното в мен." 

"Той е още по-великолепен, отколкото си мислите - похвали го Ванеса Паради през 2000 г. - Той е красив вътрешно. Също и външно. Външността не е нещо, което бих пренебрегнала, но именно душевността има значение."

"Той е странен, защото е един от най-красивите мъже в света, но го прикрива до такава степен" - каза Хелена Бонам Картър. 

"Той е холивудска класика - каза Рут Уилсън, която му партнираше във филма "Самотният рейнджър". - Това, което харесвам в него като актьор, е, че е като от немите филми. Прави толкова малко, но то е толкова уникално. Мисля, че няма друг като него като изпълнител и затова го ценят толкова много."

Водещи