Джони Деп и Мадона били роднини на Елизабет II 18.03 | 07:30

Вижте кои знаменитости също имат кралска кръв

От iNews.bg

Светът е едно голямо село и ако се разровим достатъчно дълбоко, можем да извадим изненадващи роднински връзки. Оказва се, че кралското семейство на Великобритания има родство с някои холивудски знаменитости.

Например Джони Деп и кралица Елизабет II са 20-и братовчеди, като общият им прародител е Едуард III. Елизабет е негова праправнучка, а родът на Деп започва от третия лорд на Норкумбърланд - Хенри Пърси, и също се явява праправнук на Едуард.

Още по-близка е връзката на принцеса Кейт и Гай Ричи. Те са шести братовчеди, а родството им започва през 18-и век от известния хирург от Норич – Дейвид Мартино, и съпругата му Сара Медоус. Те са прапрародители на Кейт и прапрародители на Гай Ричи.

Поп звездата Мадона, която е бивша съпруга на Гай Ричи, също не изостава по отношение на връзките с кралското семейство. Тя е шеста братовчедка на свекървата на Кейт – Камила Паркър-Боулс, втората съпруга на престолонаследника принц Чарлз. Тяхната връзка тръгва от влиятелно семейство във френска Канада – това на Закри Клутие и съпругата му Мадлин Ернард.

Водещи

Най-четени