Джони Деп се възхити от Анджелина 02.12 | 09:05

Двамата имали сходно чувство за хумор

От Олга Андреева

Джони Деп и Анджелина Джоли ще са заедно за първи път на екран в предстоящия филм на германския режисьор Флориан Хенкел фон Донерсмарк "Туристът", римейк на френския трилър "Антъни Цимер".

Двете холивудски суперзвезди са се спогаждали изключително добре на снимачната площадка, а разбивачът на женски сърца разкри колко много уважава екранната си партньорка. "Най-малкото тя е много впечатляващ човек", сподели Джони в интервю за списание Empire.

47-годишният актьор се възхищава на умението на Анджелина да се справя с няколко роли наведнъж, тъй като съчетава умело успешна филмова кариера, работата си като посланик на ООН и грижите за шестте си деца, които отглежда с Брад Пит – Мадокс (9 г.), Пакс (7 г.), Захара (5 г.), Шайло (4 г.) и двегодишните близнаци Нокс и Вивиан.

"Има енергията на 300 души! Това е просто лудост. Отглежда това прекрасно семейство и докато прави това, ходи на работа, където влага цялото си сърце, а същевременно се занимава и с глобални проблеми", ентусиазирано коментира Деп.

Той е бил приятно впечатлен и от сходното чувство за хумор, което имат с Анджелина и признава, че често го е разсмивала на снимачната площадка.