Джони Деп ще бъде индианският Санчо Панса 22.05 | 11:05

Актьорът ще си партнира с Арми Хамър в адаптацията на "Lone Ranger"

От Теодора Деянова

Джони Деп се готви да стане част от новата адаптация на "Lone Ranger” от Дисни, съобщават от contactmusic. Провокативният актьор ще играе Тонто, помощникът на рейнджъра или американската версия на Санчо Панса, както го сравни самият режисьор. В този римейк обаче сюжетът се завърта изцяло и в центъра на вниманието е Тонто.

За пореден път Джони Деп попада в екипа на Джери Брукхаймър, който продуцира филма, и Гор Вербински, който след като режисира първите три части на "Карибски пирати" и анимационния "Ранго", сега ще оглави и тази продукция.

Оригиналната история, която е излъчена за пръв път по телевизията през 1949г., разказва за приключенията на тексаски рейнджър и верния му помощник, индианецът Тонто, които са отдадени на каузата да подсигурят безопасността на района, в който живеят, там в далечния Див Запад.

Деп сподели пред Entertainment Weekly, че римейкът е опит изцяло да се промени идеята за шоуто от 50-те.

"Спомням си как гледах като дете филма с Джей Сивърхийлс и Клейтън Мур и се питах: защо този смотан рейнджър казва на Тонто какво да прави?"

И въодушевено добавя:

"Започнах да мисля за Тонто и за това какво бих могъл да направя, за да - "елиминирам" не е възможно, но да преобразя отношението, да се опитам да премахна част от грозотата, която е насаждана за индианците не само в "Lone Ranger", но и начина, по който са се отнасяли към тях в историята на киното."

След много спекулации Арми Хамър, който изигра близнаците Уинкълвос в "Социалната мрежа", ще влезе в ролята на тексаския рейнджър. В момента той се снима в "J.Edgar”, където си партнира с Леонардо ди Каприо, а Джони Деп вече работи върху четвъртата част на "Карибски пирати".



 

Водещи

Най-четени