Джони Деп ще играе в лентата World of Warcraft? 01.02 | 20:21

Деп сам е изявил желание да участва в продукцията

От Владислав Рашков

Името на Джони Деп е спрягано за главната роля в дългоочакваната лента на World of Warcraft. Според холивудското издание Tracking Boards Деп сам предложил да вземе участие във филма.

Вече стана ясно, че юздите на лентата ще бъдат поети от независимия режисьор Дънкан Джоунс, който стана известен с "Moon" и "Първичен код".

Проектът първоначално бе възложен на Сам Раини, но неговите усилия ще се съсредоточат върху друга любопитна история - "Оз".

Първоначално новината за Джоунс бе изненада, но малък анализ на личността му дава отговор защо именно той е избран за режисьор. На първо място, той е известен геймър, а на второ - това е първата му възможност да се изяви в продукция от над 100 млн. долара.

Що се касае за Джони Деп - добре известен факт е, че той умее да се превъплъщава във всеки персонаж, който му бъде зададен. Палитрата от образи се изпълва с филми като "Страх и погнуса в Лас Вегас", където Деп играе журналист, експериментиращ с всякакви наркотици, "Аризонска мечта" в ролята на Аксел Блакмар и мюзикъла "Слини Тод", където играе едноименния персонаж.

Очаква се снимките да започнат през 2013 г., но премиерата на голям екран ще бъде не по-рано от 2015 г.

Най-четени