Джордж Клуни не се интересува, че го наричат гей 04.03 | 11:50

Актьорът е сериозен защитник на еднополовите бракове

От Елена Кирилова

Джордж Клуни заяви, че не се интересува от слуховете, че е хомосексуалист, съобщава в. Telegraph.

Актьорът, който от доста време се бори за легализирането на еднополовите бракове в САЩ, смята, че хората вероятно ще продължат да спекулират със сексуалната му ориентация, дори когато той умре.

"Няма да позволя на никого да твърди, че да си гей е нещо лошо. Личният ми живот е личен и съм много щастлив от него. Кой го интересува дали съм гей? Дълго след като умра, все още ще има хора, които ще казват, че съм гей. Не ме интересува", коментира звездата пред списание The Advocate.

Въпреки множеството слухове, 50-годишният Клуни бе женен за актрисата Талиа Болсам, с която се разведе през 1993 г.

След това той започна да се среща с редица красиви жени, включително британският модел Лиса Сноудън и италианската телевизионна водеща Елисабета Каналис.

В момента той илиза с американската певица Стейси Кейблър.

Клуни обясни, че обикновено хората се опитват да живеят добре, отнасят се нормално с околните и просто се надяват, че никой няма да започне да си измисля истории за тях. Явно това не се случва в света на известните.

На въпроса защо не е участвал досега във филм, посветен на гейовете, актьорът отговори, че до момента не е попадал на интересен сценарий, който да го впечатли.

Звездата обясни, че в никакъв случай не отбягва тези роли, но не е почувствал нито една от тях като своя.

Слуховете около сексуалността на Клуни бяха подхранени, когато приятелят му Брад Пит, който също е активист в полза на еднополовите бракове, се пошегува, че няма да се ожени за Анджелина Джоли, докато Клуни не може законно да се омъжи за партньора си.

Водещи

Най-четени