Джъстин Бийбър търси приятелството на бившата си 18.11 | 16:28

Тийнзвездата поканил Селена Гомез на вечеря, за да изгладят отношенията си

От Филипа Тодева

Въпреки че връзката им не просъществува повече от година, очевидно Джъстин Бийбър държи на бившата си вече приятелка Селена Гомез и не иска да прекъсват отношенията си.

Гомез и Бийбър се разделиха съвсем наскоро, но явно тийнзвездата не смята, че има нещо лошо да се срещат. 

Бийбър дори предприел първата крачка към евентуално сдобряване със Селена, като я поканил на вечеря, пише hindustiantimes.com.

Повод за обтегнатите отношения между двамата станаха снимки, изтекли в мрежата, на които младият изпълнител е щракнат в интимни пози с модела на бельо Барбара Палавин.

Явно Джъстин е осъзнал, че по този начин обижда бившата си приятелка и именно за това й е предложил да се срещнат на вечеря в китайски ресторант в Калифорния.

"Помиряването” обаче така и не се състояло, защото според очевидци Гомез си тръгнала ядосана около 10 минути след началото на срещата.

Бийбър пък, за да не остане по-назад, веднага, след като се прибрал, публикувал на страницата си в Twitter пост, който гласи: "Нещата не винаги са лесни и прости. Понякога има много напрежение и неразбирателство. Опитвам се да се справя със ситуацията, но понякога не зависи от мен”.

Водещи

Най-четени