Джъстин Бийбър ще ощастливи и българските си фенове 10.01 | 13:07

Макар и само на лента

От Мартина Панайотова

Вторият филм на Джъстин Бийбър - "Justin Bieber’s Believe" е послание, към милионите фенове по света, които го боготворят като поп иконата на новото поколение. Почитателите му в България също ще имат шанса да изживеят на кино атмосферата зад кулисите по време на турнето "Believe” от 24 януари с лимитирани прожекции на филма в цялата страна.

"Justin Bieber’s Believe" (разпространява Forum Film) е втори филм за Бийбър, след излизането на концертния "Never say Never” през 2011 г., и продължава да следи нарастващата слава на младия певец по време на турнето Believe (2012-2013).

В документалната продукция, чийто продуцент е самият Бийбър, са включени интервюта, разкриващи дългоочавани от почитателите отговори на въпросите за страстта му към музиката, за взаимоотношенията му и за това какво е да навършиш пълнолетие под светлините на прожекторите. Филмът показва и неиздавани до сега концертни кадри, въвеждайки зрителите зад кулисите по време на турнето "Believe". Феновете ще видят интервюта с майката на Бийбър – Пати Малет, неговя ментор Ъшер Реймънд IV, мениджърът, който го открива Скутер Браун, певецът Лудакрис и много други хора, които го придружават по време на второто му световно турне.

У нас, феновете на Джъстин Бийбър ще могат да гледат "Justin Bieber’s Believe" от 24 януари с лимитирани прожекции в кина Cinema City и кина Арена. Билетите за филма са в продажба от утре, 10 януари.

Най-четени