Джъстин Бийбър ще става кинозвезда 28.04 | 12:00

Първият му филм ще е драма, няма да пее в него

От Нели Минчева

Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър скоро ще направи дебют в света на киното. Съвместно с актьора и продуцент Марк Уолбърг той подготвя филмов проект, съобщава Contactmusic.

Уолбърг нарича младия певец "много талантлив", като уточнява, че двамата са започнали работа по проект със студио Paramount.

"Джъстин Бийбър и аз правим филм. Да, работим с Paramount. Показах им идеята ми, говорихме с Джъстин и той много я хареса. Изпрати ми видео с негови изпълнения и да, мисля, че е много талантлив", са точните думи на Марк Уолбърг.

39-годишният продуцент не предоставя повече подробности около предстоящото заглавие, но все пак разкрива, че филмът ще бъде драма и Джъстин няма да пее в него.

Пред New York Magazine Уолбърг споделя: "Искаме да направим нещо интересно. Вид драма. Ще бъде наистина интересно."

Преди няколко дни Бийбър призна, че би искал да бъде актьор. Изказването му бе по повод гостуващото му участие в сериала "От местопрестъплението" по-рано тази година. Думите му бяха: "Определено искам да участвам във филми и да продължа кариерата си в тази сфера. Това е нещо, с което с удоволствие бих се занимавал".

Водещи

Най-четени