Диана Любенова прекара рождения си ден в компанията на Морган Фрийман 25.11 | 09:14

Актрисата предпочита скромните тържества

От iNews.bg

Актрисата Диана Любенова, която от скоро се изявява и като телевизионна водеща, прекара рождения си ден вчера в компанията на Морган Фрийман. Любенова била в стидиото на предаванията си по bTV - "Тази събота” и "Тази неделя и подготвяла поредното интервю, пише "Монитор".

"Заела съм се да монтирам едно специално интервю с Морган Фрийман. Разговорът ни протече много приятно и нямам търпение да го видя в завършения му вид за излъчване”, издаде пред изданието Диана. Срещата между двамата се състояла неотдавна в чужбина, но родната журналистка отказа да издаде повече подробности около разговора си с актьора от "Изкуплението Шоушенк”. Актрисата сподели, че ще празнува 42-ия си рожден ден в домашна обстановка, само със семейството си – дъщеря си София и мъжа си Лес Уелдън.

Всъщност Любенова наистина се познава с Морган Фрийман, при това от около 6 години. Двамата се срещнаха за първи път на снимачната площадка на филма "Кодът”, където Диана има малка роля. Когато го видяла за първи път, Морган бил "ранен” и потопен в една река в планината край Самоков. Стоял там с часове и не се оплакал нито веднъж, нито дал зор на някого по време на снимките.

Актрисата допълни, че и тогава и в настоящото интервю холивудската звезда се проявил като много земен човек. Той бил от тези умни актьори, от които можеш да научиш всичко, твърди Любенова. В интервюто си за bTV тя не пропуснала да засегне и религиозната тематика, тъй като си спомнила, че когато се запознали през 2008-а, имали такъв разговор. Накрая дори му подарила иконa.

Водещи

Най-четени