Диана Любенова се среща с музикалния педагог на Катрин-Зита Джоунс 21.02 | 16:25

Първите звезди в „Като две капки вода“ се готвят упорито за старта на риалити шоуто

От Мартина Панайотова

Вече станаха ясни имената на първите четири звезди в риалити шоуто "Като две капки вода” по Нова телевизия. Това са Това са Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи.

Оказа се, че Диана Любенова се срещна с музикалния педагог, работил с Катрин-Зита Джоунс за участието ѝ в култовия мюзикъл "Чикаго”. Тя се запознала с него при последното си посещение в Америка благодарение на своята половинка Лес Уелдън.

Така непосредствено преди старта на шоуто "Като две капки вода”, в което ще я видим съвсем скоро, известната българска актриса успяла да получи няколко ценни музикални съвета за това как да пази и развива гласа си.

Истинско приключение преживяла и Милица Гладнишка, подготвяйки се за участието си в "Като две капки вода”.

Актрисата, известна със свежото си чувство за хумор, призна, че в момента ходи активно на фитнес и усилено тренира с всякакъв вид "чекнения”.

Най-любопитно около емоциите ѝ преди старта на шоуто обаче бил престоят ѝ в сауната. "За първи път бях на сауна. Никой обаче не ми каза, че трябва да излизам от време на време и прекарах там цели 20 минути”, разказва перипетиите си актрисата и джаз певица.

Своята подготовка за шоуто пък третият участник - Рафи започна с пътуване до Лондон, което включваше разпускане с приятели, живеещи на Острова, запознанства с интересни хора от музикалния бранш, както и задължителната среща с любимия ментор от XFactor Васко Василев.

Доколко успешно обаче всички участници са се подготвили за старта на "Като две капки вода”, ще разберем на 06 март, когато точно в 20.00 ч. ще започне голямото преобразяване в ефира на Нова ТВ.

Водещи

Най-четени