Диляна Попова пребори грипа по смайващ начин 22.02 | 11:42

Красивата манекенка предпочита домашните рецепти за здраве

От Мартина Панайотова

Диляна Попова успя да пребори тежък грип с помощта на ракия, мед и зехтин. Традиционната рецепта се оказала повече от ефективна.

Вирусът повалил хубавицата във Виена миналата седмица, където тя и сестра й Елиза били на почивка и имали съставена план програма за разходки из града, писа в "Монитор".

"Ние бяхме отседнали при наши приятели. Искахме да видим всичко - от магазините, през музеите, театрите, старите сгради. Успяхме да се класираме само за моноспектакъл на една канадка. На следващия ден се разболяхме и двете - температурата ни беше около 40 градуса и се принудихме да си останем в стаята. Веднага се обидихме на майка ни в България за съвет и тя каза да забъркаме мед, зехтин и ракия. Това помагало за преборването на кашлицата, а и температурата сваляло. Така и стана”, обясни Диляна

След като се доверели на традиционната рецепта, момичетата се излекували още на третия ден. Единственото, което продължавали да пият профилактично във Виена, било чай. Диляна допълни, че не е фен на антибиотиците и вярва повече на народните рецепти и на хомеопатията.

Водещи

Най-четени