Диляна Попова раздава юмруци, а Койна Русева взривява къщи 17.04 | 10:42

"Още една мечта" тръгва по международни фестивали

От Мартина Панайотова

Излезе първият официален тийзър на новия български филм с участието на Диляна Попова, Койна Русева, Мира Бояджиева , Деян Донков и Николай Мутафчиев "Още една мечта". Режисьор на продукцията е самият Мутафчиев, когото познаваме от телевизионното шоу "Комиците” и риалитито Survivor.

Както разбрахме от самата Диляна Попова, героинята на прелестната манекенка е "доста технична" и на големия екран ще раздаде ударна доза юмруци и сексапил. Освен Диляна, в лентата ще видим и не по-малко атрактивната Койна Русева, която обожава експлозиите и взриявя всичко наред, а Деян Донков и Николай Мутафчиев влизат в ролята на руски мафиоти, които снимат порно и продават оръжие.

В "Още една мечта” участие взима и Мира Бояджиева, която се превръща в професионален крадец на коли. Плеймейтката Златка Димитрова пък ще влезе в ролята на професионален еротичен модел.

Междувременно разпространителите на "Още една мечта" съобщават, че филмът е предизвикал силен интерес от страна на чуждестранни дистрибутори, които са гостували на последното издание на София Филм Фест.

"Още една мечта” бе показан предпремиерно пред селектирана публика по време на най-голямото филмово събитие у нас. Съвсем скоро ще се появи и в програмата на няколко кино фестивала, които ще бъдат оповестени скоро.

Сюжетът проследява щурото приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия. Съвсем спонтанно у тях се ражда идеята за банков обир. А тя става все по-реална след срещата им с неуспял кинорежисьор. Готови на всичко, красавиците ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си. Цената ѝ обаче зависи от миналото на всяка една от героините.

Официалната премиера на филма предстои през есента на 2012 година.

 

Водещи

Най-четени