Диляна Попова разкри истината за отношенията си с Асен Блатечки 15.04 | 14:40

Заедно ли са двамата?

От iNews.bg

Диляна Попова най-накрая разкри истината за интимните си отношения със своя колега Асен Блатечки. Напоследък медиите тиражираха новината, че двамата преживяват романтичен романс. Досега обаче актьорът и моделката пазеха пълно мълчание по въпроса.

На хубавицата явно и омръзна да се крие и заяви, че тя и Асен наистина са заедно и очакват момченце. Диляна, която вече е в четвъртия месец на бременността признава пред сп. "Love Style", че от доста време е готова да стане майка.

"Аз от малка искам да имам дете, от 20-годишна някъде. Просто много обичам децата", заяви тя.

Диляна е категорична, че на този етап двамата няма да сключват брак, защото не са убедени, че вярват в него като институция.

"Не държа на брака. Самото обещание: "Ще те обичам цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели е лъжа още от момента, в който го изричаш. Никога не знаеш какво ще ти се случи - дали няма да срещнеш след това истинската любов", е становището на Попова.

"Смятам брака за безсмислена институция. Помага единствено после при развода да се узаконят подялбата на мебелите и дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето", допълва Асен Блатечки за изданието.

 

Водещи

Най-четени