Доверете се на д-р Ози 28.06 | 20:42

Новата книга на Ози Озбърн излиза през октомври

От Иванка Савкова

Непредвидимият "Принц на мрака" Ози Озбърн ще зарадва почитателите си с нова книга, наречена "Trust Me, I’m Dr. Ozzy: Advice From Rock’s Ultimate Survivor”, която ще се появи на пазара през тази есен, съобщава RockAAA.

Тя е написана от Озбърн в съавторство с Крис Ейрес. Основната тема на книгата е как е възможно Ози Озбърн да е още жив с оглед на фактите – прекомерна употреба на наркотици, алкохол и всякакви вредни вещества в продължение на 40 години.

През 2010 г. музикантът се подлага на ДНК изследване, което струва 65 хил. долара и което доказва, че Озбърн е генетична аномалия. Оказва се, че геномът на Ози съдържа такива вариации, които учените никога не са виждали преди. Изследването е било частично финансирано от вестник Sunday Times, където Ози Озбърн води здравна колонка.

В новата книга на Ози Озбърн ще бъдат включени някои от най-добрите здравни съвети, дадени от музиканта на читателите на вестника.

Миналата седмица обаче самият д-р Ози имаше нужда от лекарска помощ и трябваше да отложи концерта си в Белгия, насрочен за 25 юни. Изпълнителят е имал ларингит и докторът му е предписал поне 72 часа почивка за гласа преди да продължи със сценичните си изяви. Концертът в Белгия трябваше да бъде последният от третата част от европейското турне "Scream” на изпълнителя.

Четвъртата част от обиколката ще продължи по-късно това лято, като първото шоу на Ози Озбърн от този етап ще се проведе на "Wacken Open Air Festival" в Германия на 4 август.

Водещи

Най-четени